Известие

Collapse
No announcement yet.

дебелина нов феродов диск

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщение
    взех друга,на моята в дефринциала некое зъбно колело е напуснало строя и откъснало част от корпуса,липсва парче към 3см

---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:19 ----------

нямам проблем със съедителя но ми се стори че остава малко до нитовете и реших да му метна нов феродов диск плюс семеринг на вала че е тръгнал да се уволнява
    Ако ти си купил кутията от Борис от Дупница, това дето си го мислиш да "ковеш" феродо го направи само ако не ти взимат пари за монтаж-демонтаж и ти обещаят предварително, че като не стане ще се чанчат пак да ти я свалят и слагат. А с "избаятелия" лагер какво ще правиш дори и да намериш ново феродо.
    AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

незнам дали се казва Борис но от дупница я взех,купил съм нов диск,а за кои лагер става въпрос
      alfa 166jtd@super

Comment

Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщение
        незнам дали се казва Борис но от дупница я взех,купил съм нов диск,а за кои лагер става въпрос
        За аксиалния лагер, дето дърпа притискателя, ако не го смениш съединителя ще си остане твърд като кокал, а има опасност да не му достига ход да отделя с новото феродо
        AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

то ще си покаже,трима уж маистори на различни места казаха че и притискатела и лагера са перфектни,на притискатела пише производство 2007год,аз купих колата 2008 и сам минал 40000км,надявам се да има още хляб в него
          alfa 166jtd@super

Comment

готов съм,преди малко я изкарах от сервиза,засега всичко е ок
            alfa 166jtd@super

Comment

Working...
            X